A hónap bejegyzései: november 2012

Karma a horoszkópban

A karma asztrológia a horoszkóp elemzése során arra is törekszik, hogy a jelenlegi élet főbb motívumai mögött megtalálja a karmikus okokat. Ha megértjük a miérteket, könnyebben el tudjuk fogadni a mostani helyzetünket, és nagyobb erőn… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Karma a horoszkópban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Olvasd ki a tenyeredből a szerelmet!

A tenyér mindent elárul. Azt is, mit vársz el egy partnertől, milyen hosszúak lesznek a kapcsolataid, kivel illesz össze, hány gyereked születik. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Olvasd ki a tenyeredből a szerelmet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp november 26 – december 2

Kicsit szeszélyes, kicsit hisztis – amilyen az időjárás, olyan a hangulatunk. Aki teheti, pihenjen kicsit most, az ünnepi hajtásban – tanácsolják a csillagok. Aki pedig dolgozik, próbáljon minél körültekintőbb lenni! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp november 26 – december 2 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagy téli karrierhoroszkóp – 2012

Baráti támogatókat kapó Kosok, pozíciójukban biztos Bikák, munkamániás Ikrek, mindenkit lehengerlő Nyilasok. Mire számíthatnak a csillagjegyek munkájukkal kapcsolatban ezen a télen? Eláruljuk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Nagy téli karrierhoroszkóp – 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagy téli karrierhoroszkóp – 2012

Baráti támogatókat kapó Kosok, pozíciójukban biztos Bikák, munkamániás Ikrek, mindenkit lehengerlő Nyilasok. Mire számíthatnak a csillagjegyek munkájukkal kapcsolatban ezen a télen? Eláruljuk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Nagy téli karrierhoroszkóp – 2012 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Nagy téli szerelemhoroszkóp 2012.

Megújulások, újrakezdés, párkeresés és -találás. Mire számíthatsz az idei télen? Eláruljuk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Nagy téli szerelemhoroszkóp 2012. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp november 19-25

Mintha minden fenekestül felfordult volna, ahogy mondják: semmi sem az, aminek látszik. Mégis őrizd meg a nyugalmadat – üzenik a csillagok! Várj türelemmel, és meglátod, minden értelmet nyer! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp november 19-25 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kapcsolatok, a félelmek és a szakítások éve

Elengedés-törlés, kihúzás, érvénytelenítés – 2012 a kapcsolatok éve. Pillanatok alatt születnek kapcsolatok, egyesek megerősödnek, míg más erősnek hitt szerelmek ugyancsak ilyen gyorsasággal válnak szét. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | A kapcsolatok, a félelmek és a szakítások éve bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Horoszkóp: 2013-as előrejelzés

Mielőtt nagy éves horoszkópunkat közreadnánk, íme egy kis ízelítő abból, mire számíthatnak a csillagjegyek a jövő évben..
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Horoszkóp: 2013-as előrejelzés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Plútó-Uránusz kvadrát új aspektusa avagy a Jézusi Szeretet emelő ereje

Zajlik az égbolton a Plútó és az Uránusz bolygók kvadrát fényszögben való kapcsolódása. Sokat olvashatunk e bolygóállásról, jót és rosszat egyaránt. De aki a Fény útján jár, az tudja, hogy a Kozmosz az Isteni Rend szerint működ… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | A Plútó-Uránusz kvadrát új aspektusa avagy a Jézusi Szeretet emelő ereje bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva