A hónap bejegyzései: január 2015

Whisky, tequila, pezsgő? Válassz horoszkópod szerint!

Itt a hétvége, ilyenkor mindenki szeret lazítani egy kicsit, és kifejezetten jól esik egy pohár bor. Vagy korsó sör. Vagy egy koktél. Vagy valami vérpezsdítő rövidital.Horoszkópodból kiderülhet, személyiségedhez melyik ital passzol a leginkább. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Whisky, tequila, pezsgő? Válassz horoszkópod szerint! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Sporthoroszkóp

Úgy érzed, az újévi fogadalmad máris a dugába dőlt, mert hiába sportolnál lelkesen, de folyton elunod magad az aerobic órán, a futás kikészít, és a súlyzók látványától is émelyegni kezdesz? Ne csüggedj, lehet, hogy csak nem találtad meg a hozzád illó testedzést! Segítünk! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Sporthoroszkóp bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a hét – előrejelzés a 3. hétre

Általános előrejelzés minden jegynek január 12 – 18-ig – neked mit üzennek a csillagok? Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a hét – előrejelzés a 3. hétre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp január 12-től 18-ig

Az időjárás a bolondját járatja velünk és emiatt a hangulatod is egyszer ilyen, másszor olyan. Nem tudsz még saját magadon sem kiigazodni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp január 12-től 18-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Merkúr együtt áll a Vénusszal: pénz, pénz pénz!

A Merkúr 2015. január 6-án átlépett a Vízöntő jegyébe, és január 10-én szorosan együtt áll majd a Vénusszal, a kis szerencse bolygójával. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | A Merkúr együtt áll a Vénusszal: pénz, pénz pénz! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

5 ok, hogy miért ne kezdj az egyes csillagjegyekkel

Most felfedjük az igazságot, és megnézzük, hogy mi azok a tulajdonságok, amik igen csak megnehezítik az együttélést egy-egy csillagjeggyel. Ki az, aki kiakad, ha egy mosatlan is hagysz magad után, és ki az, aki minden barátoddal flörtölni fog? Horoszkópunkból most megtudhatod, hogy mi az az 5 indok, ami a kapcsolatodat totális rémálommá változtatja. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | 5 ok, hogy miért ne kezdj az egyes csillagjegyekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

5 ok, amiért érdemes randizni az egyes csillagjegyekkel

Horoszkópunk sokat elárul romantikus énünkről, például, hogy hogyan fejezzük ki érzelmeinket, mennyire vagyunk hűségesek és persze azt is, hogy mi az, amivel a leginkább ki lehet hozni minket a sodrunkból. Íme, 5 ok, amiért érdemes egy próbát tenned kiszemelteddel! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | 5 ok, amiért érdemes randizni az egyes csillagjegyekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a hét – horoszkóp előrejelzés a 2. hétre

Általános előrejelzés minden jegynek január 5 – 11-ig – neked mit üzennek a csillagok? Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a hét – horoszkóp előrejelzés a 2. hétre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp január 5-től 11-ig

Itt az ideje felvenni a normális tempót és visszarázódni a hétköznapokba, hogy aztán boldogan várjuk a következő kihívásokat és feladatokat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp január 5-től 11-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva