A hónap bejegyzései: június 2013

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 29-30.

Az engedés ideje – Ez a hétvége az elengedésről, az oldásról, és már kicsit a továbblépésről is szólhat. Hiszen könnyebb elengedni, ha látjuk magunk előtt a szebb jövőt. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 29-30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 28.

Az együttérzés és a lélek gyógyulása – A mai nap a tisztulás és gyógyulás jegyében zajlik, és az érzések erősségét tapasztalhatjuk. A Hold a Halak jegyében jár, így a mai napon közelebb érezhetjük magunkat a Természethez,… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szabadidős tevékenységek bolygók szerint

Jön a nyári szünet, ami sok családnak okoz fejtörést. Asztrológiai eszközökkel szeretnénk segítséget nyújtani: azaz, eláruljuk, melyik jegy szülötte milyen szabadidős tevékenységgel köthető le, mi az, amit szeret. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Szabadidős tevékenységek bolygók szerint bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 27.

Szerencsés csillagzat alatt… Csupa emelő, lelkesítő, felfényesítő energia érkezik ma is hozzánk, a Hold pedig elhalad a három nagy szerencsecsillag alatt, így a mai nap kitűnően alkalmas mindennemű ügy intézésére, arra is, amely… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 26.

Lépésről lépésre könnyebben… – A Hold ma a Bak és a Vízöntő csillagképek alatt halad az égi úton, a Zodiákus körön pedig a Vízöntőben jár. Ez a nap alkalmas minden új élmény befogadására. Ilyenkor könnyebben tudunk vált… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 26. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Jupiter a Rákba lép

A Jupiter 12 év alatt kerüli meg a napot, vagyis évente jegyet vált. A Naprendszer legnagyobb bolygójához hagyományosan a szerencsét, az optimizmust, az expanziót és a bőséget rendeli az asztrológia, de sajnos hozhat a rosszból is sokat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | A Jupiter a Rákba lép bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Jupiter a Rákba lép

A Jupiter 12 év alatt kerüli meg a napot, vagyis évente jegyet vált. A Naprendszer legnagyobb bolygójához hagyományosan a szerencsét, az optimizmust, az expanziót és a bőséget rendeli az asztrológia, de sajnos hozhat a rosszból is sokat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | A Jupiter a Rákba lép bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 25.

A Hold a mai napon a Bak csillagkép alatt halad, miközben a Zodákus körön a Bakból már a Vízöntőbe lép. Így lelki-érzelmi szinteken most képessé válunk felvállalni mindazokat a feladatokat, melyek sorsszerűek, vagy időszerűek, akkor… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 24.

A vasárnapról hétfőre virradó éjszakán a Hold és a Plútó együttállása történik meg. Gyógyító álmokat, újító erőt, lelkünk feletti hatalmat egyaránt jelent ez a kozmikus helyzet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 24. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. június 22-23.

A hétvégén a Hold a Tejúton halad, így újra nyílnak a kapuk, és közvetlenné válik a kapcsolat a dimenziók között. Erősödnek az álmok, emelő üzeneteket, mélyebb sugallatokat kaphatunk. Lelki-érzelmi beavatások érhetnek most, amel… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. június 22-23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva