A hónap bejegyzései: november 2013

Ezt hozza ez a hétvége: 2013. november 30.-december 1.

Tisztázó hétvége – Ezen a hétvégén nagy erővel működik a tisztulás, a múltban már felvett terheinket ideje letenni, megkönnyebbülni tőlük. Ideje tisztázni, tisztítani (testi szinten akár böjttel, sok folyadékkal is), és felszabadulni Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hétvége: 2013. november 30.-december 1. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai map: 2013. november 29.

Védőpajzs a Szíveknek – A mai napon megkaphatjuk azt az energetikai védelmet, amelyet a szívek, érzések, tiszta minőségek életben tartására, őrzésére, megóvására használhatunk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai map: 2013. november 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. november 28.

A Turulmadár szárnyra kap – Az érzelmek ereje által emelkedhetünk, révülhetünk, s láthatunk a titkokba a mai napon. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. november 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. november 27.

A Kaland kezdete – A mai nap megéléseiben egyszerre lehet jelen a régi szelek fuvallata, amely tovább sodorja az elhullt levelekkel egyéniségünk eldobott álarcait is – valamint egy új, szebb jövő kezdete, új vágyak, új érzések, új erők elindulása. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. november 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. november 26.

Uralkodók ereje – A Nap a Skorpió ollójánál, homlokánál jár most, a Mars pedig már belépett a Szűzbe, akinek alakja egy, a múltból ellépő, a jövő felé futó alakot rajzol ki. A Szűz első lábához érve, most egyszerre jelenhet meg az elrugaszkodás bizonyos, eddig működtetett minőségektől, és ez által a világ kitárulása, a világgá indulás kalandjának érzése. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. november 26. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp november 25-től december 1-ig

Furcsa hét elé nézünk: egyeseknek az is sikerül, amit nem is akartak igazán, másoknak inkább a türelemre és a kivárásra lesz érdemes építeniük – üzenik most a csillagok. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp november 25-től december 1-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. november 25.

Mérlegen a múlt, terítéken a Szeretet – A Nap most a Skorpió méregfullánkjánál, egyben a Kígyótartó Kígyófejet tartó kezénél halad. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. november 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza ez a hétvége: 2013. november 23-24.

Visszafogott harmónia – A Nap és a Hold is tüzes jegyekbe ért, ez impulzívabb belső megéléseket, az életenergia fokozódását hozza ezen a hétvégén. Ugyanakkor a szombat esti Vénusz-Szaturnusz szintézist mutató kapcsolata a harmonizálás lehetőségét is adja. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hétvége: 2013. november 23-24. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Téli szerelemhoroszkóp 2013-2014.

Télen nagy megújulások, újrakezdések várhatók, sokan most találhatnak társra, a párban élők pedig sokat javíthatnak, emelhetnek a kapcsolatukon. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Téli szerelemhoroszkóp 2013-2014. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. november 22.

Csodálatos változások – Ez a mai nap bizonyos dolgokban fordulatot, vagy változást, alakulást hozhat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. november 22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva