A hónap bejegyzései: január 2014

Figyelj a Merkúr hatására!

A Merkúr a Vízöntő csillagképből január 31-én egy rövid látogatást téve belép a Halak jegyébe, majd február 13-án visszatér a Vízöntő jegybe (útját a Halak csillagképben majd március 17-től folytatja.) és alaposan megváltoztatja a mindennapjainkat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Figyelj a Merkúr hatására! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. január 31.

Oldás és Szabadulás Ideje – Igen intenzív energiaáramlásba érkeztünk, most sok minden fordul, alakul, változik a létezésünkben. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. január 31. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megújulás a Bak jegyében

Az égen a Bak jegyében járó Plútó a Vénusszal tartós együttállásban a változások korát hozza el e földi, látható világunkba is. Semmi nem maradhat a régi struktúrák szerint, ha az idejétmúlt, élettelen, avagy képtelen a fejlődésre. A Bak szigorú, kissé rideg, visszahúzódó, gátlásos, de igazi hatalmi jegy! Itt a Plútó igazán látványosan ható, a változásokat materializáló működésbe kezdhet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Megújulás a Bak jegyében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. január 30.

Megoldás: a szabad akarat! – Meglehet, most azt hiszed, hogy kényszer van, kötelesség és súlyos béklyók. Hogy az anyag az úr, meg a külvilág, és ha változtatsz, akkor rosszabb lesz, nehezebb lesz és összedől minden. De valójában nem így van. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. január 30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. január 29.

Segítők és sugallatok – A folyamatosan zajló átalakuláshoz a segítséget is megkapjuk, egyre tisztábban láthatunk rá helyzetünkre, kapjuk a megoldó ötleteket, sugallatokat, meglátásokat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. január 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. január 28.

Újat, tisztát, frisset, mást! – A mai nap a lelki-érzelmi mosakodásé és az eddig felállított gondolat-kerítések ledöntéséé. A lelki tapasztalások beérhetnek, az érzékfeletti érzékelés fokozódik, bátran hallgassunk ösztönös megérzéseinkre! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. január 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp január 27-től február 2-ig

Nem lesz könnyű hete szinte egyik jegy szülötteinek sem, különösen akkor, ha nem tudjuk magunkat túltenni a nehézségeken. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp január 27-től február 2-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza ez a hét: 2014. január 27-február 2.

Heti előretekintő – Ez a hét szinte minden téren hozhat fordulatot és az események, folyamatok csúcspontja látszik. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hét: 2014. január 27-február 2. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti szerelemhoroszkóp 2014. január 27-február 2.

A Bikáknak ideje lenne végre „megszólalni”, a Szűznek kicsit lazábban kell az otthoni helyzetet keresni… Kinek, mit hoz a szerelem? Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti szerelemhoroszkóp 2014. január 27-február 2. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. január 27.

Szer-tartás – A mai nap a hangolódásé, a belső világunkra való figyelemé, még akkor is, ha közben aktívan tevékenykedünk. Megéri közben a megérzéseinkre hangolódni, az eddig megélt tapasztalatainkon gondolkodni, mert rájöhetünk olyan felismerésekre, amik által megszűnnek a kérdések előttünk, és kitisztul az előttünk álló út. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. január 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva