A hónap bejegyzései: augusztus 2013

Ezt hozza ez a hétvége. 2013. augusztus 31-szeptember 1.

A kapcsolatok rendezésének ideje Ezen a hétvégén a Hold a Rák jegyében jár, ugyanakkor az Ikrek csillagképen halad végig. Hétköznapi értelemben, a vizes minőségű rák Hold érzékeny, intuitív időszakot mutat, most szívesen nosztalg… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hétvége. 2013. augusztus 31-szeptember 1. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 30.

Új korszak születik – Ha már felismertük az elmúlt időszakban, hogy mit érdemes elengednünk, akkor a mai nap fontos mérföldkő lehet ebben. A Hold a Tejúton jár, ez a lelki beavatások, mély megértések időszaka, amely magasabb tud… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 29.

Újra a régi, sőt méginkább! – Sokat hozott ez az idei nyár, élmények, megélések és tanítások terén. Lassan enyhül a helyzet, főleg, ha észrevesszük, hogy a nehézségek valójában kiugrási lehetőségeket rejtenek.
Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 28.

Eseménydús hétköznapok – A Hold a mai napon a Bika csillagkép alatt halad. A termékenység ideje van, a már megszerzett, vagy múltból hozott kreatív képességeinket, tehetségeinket érdemes használni, kamatoztatni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 27.

Tedd – amit nem akarsz! – Tovább zajlanak, kavarognak, és tetőződnek az események, hála (nem csak) az átfutó négyszögnek. Érdemes ma megfigyelni az álmainkat is, mert megvilágosodhat általuk mindaz, ami a lelkünk és tudatunk legm Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap. 2013. augusztus 26.

Áldozatból áldás – A mai napon rendkívül összetett fényszögkapcsolatokat alkotnak égi bolygótársaink. A különböző és sokszínű aspektusokat összevetve, egy fontos párhuzamot találhatunk, és ez nem más, mint az ÁLDOZATból … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap. 2013. augusztus 26. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp augusztus 26-tól szeptember 1-ig

Furcsa hétnek nézünk elébe, mert bár minden megtörténhet, de a teljes nyugalom sincs kizárva. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp augusztus 26-tól szeptember 1-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza ez a hétvége: 2013. augusztus 24-25.

Az érzelmi továbblépés ideje – Az elmúlt pár nap viszonylag csendesnek mondható ahhoz képest, ami ezen a hétvégén, illetve a következő napokban történik. Az érzelmekben beindul – vagy még inkább tetőpontjára ér – … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hétvége: 2013. augusztus 24-25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 23.

Minden javítható… – A reggeli órákban, 8 és 9 óra között a horizonton felkel a Vénusz, és lenyugszik az Uránusz, a Hold pedig a Halak jegyéből a Kosba lép. Ez az időszak érzelmi életünkben is ébredéshez vezethet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 22.

Új szelek fújnak – Lelkünk gyógyulását segítő álmok üzenetére ébredhettünk a mai reggelen. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. augusztus 22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva