A hónap bejegyzései: október 2013

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 31.

Erő és Hatalom – …de önmagunk felett. Olyan radikális, erőteljes élményekkel gazdagodunk most, amelyek megkívánják az önuralmat és az elménk feletti hatalmat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 31. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 30.

Sebszakadás, örömkönnyekkel – Most múlik pontosan… no de mi is? A múlt sebeinek felszakadása és az elmúlás jelenik meg a mai napon, és mielőtt megrettennnénk e szavaktól, szélesítsük kicsit a lehetőségeket, és jöjjünk rá, hogy mindez lehet örömteli, vidám és felszabadító is! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 29.

Szeretetünnep – Lelkierő a merüléshez – Ha az utóbbi időszak érzelmi beavatásaiban megtaláltuk önmagunkat és megértettük a lényegi működéseket, most szinte ajándékként élhetjük meg az érzelmek áramlását. Ha viszont még nem vagyunk kinn a mély vízből, akkor is könnyebbülés jöhet, amennyiben a Szeretetet tesszük mindenek elé, a legelső helyre! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp október 28-tól november 3-ig

Mozgalmas, érzelmi szempontból sem egyszerű hétnek nézünk elébe, mindenkinek érdemes odafigyelni a legkisebb apróságokra is. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp október 28-tól november 3-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 28.

A rálátó megkönnyebbülés ideje – A mai napon az érzelmek tiszta, szabad áramlása lehet tapasztalható, illetve az érzelmi szabadság felé emelkedhetünk. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 26-27.

A szombati és a vasárnapi nap merőben különböző lehet ezen a hétvégén is – a teremtés folyamata zajlik, akár testi, akár lelki, akár szellemi szintű teremtésről legyen szó. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 26-27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 25.

Az igazság és a tiszta érzelmek felkutatása – A mai napon érezhetővé, érzékelhetővé válik az igazság, legyen szó az élet bármely területéről. Ez a nap hozhat megkönnyebbülést, elfogadást és megbocsátást, és ma érdemes a számunkra fontos beszélgetéseket is megejteni. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 24.

Titkos lelki felfedezőutak – Az égi princípiumok közül leggyorsabban haladó Hold, mostanában több különleges fényszögkapcsolat beteljesedését hozza el. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 24. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2013. október 22.

Vizsgaidőszak, gyógyulással – Ezen a héten levizsgáztatnak az égiek mindabból, amit eddig megtanultunk, különösen az érzelmek és lelkiség területén. Ha valóban működtetjük is a megszerzett tudást, szép eredményekre, nagyszerű jutalmakra számíthatunk – ha van még mit tanulni, ezzel is szembesülhetünk, de akkor sincs miért aggódni, majd futunk még pár karmikus kört. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2013. október 22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza ez a nap: 2013. október 21.

Az ész megáll, a szív felébred… A Merkúr (gondolkodás, intellektus, információáramlás, megismerés bolygója) vasárnapi megtorpanását követően, ma délelőtt látszólag visszafelé kezd haladni a Napúton. Vele együtt jelenleg az Uránusz (tudattágító, tisztító erők) és a Neptunusz (mély lélek, egység, Unio Mystica) bolygók is retrográd mozgásúak. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a nap: 2013. október 21. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva