A hónap bejegyzései: április 2014

Nagy május havi előrejelzés! Az égi jelzések útmutatása

Elindulnak azok a beszélgetések, amelyek által felfényesíthetjük, újjávarázsolhatjuk kapcsolatainkat… Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Nagy május havi előrejelzés! Az égi jelzések útmutatása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 30.

Égi-földi megértés – Ha bármilyen munkával vagy célkitűzéssel haladni szeretnénk, a mai nap kiválóan alkalmas erre, hiszen a hónap egyik legtermékenyebb napjaként mutatkozik. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 30. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 29.

Érzéskinyilvánító atombomba – ha nagyon röviden, tömören akarok fogalmazni, ennél jobban nehezen tudnám összesűríteni a keddi nap lényegét. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 28.

Továbbra is kedvez az idő az aktív, világos kommunikációnak, nagy beszélgetéseknek, fontos dolgok kimondásának, megértésnek – sőt, most késztet igazán nagy változtatásokra egy-egy eszmecsere, levél, üzenet vagy jó időben, jól megfogalmazott fényüzenet. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 25.

PÉNTEKI álmaink a jövőről hoznak üzeneteket és segítik az életünk alapjaiban történő, sorsszerű változásokat. A péntek a Vénusz napja, a termékenységé, az alkotásé, a művészeteké, a szerelemé, az érzelmek és a nőiség lassú kibontakoztatásáé. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 23.

Szellemi világosság és lelki harmónia – Csütörtöki álmaink a szabadulást segítik, üzeneteik rámutatnak arra, hogyan tehetjük le a tiszta, szabad létezést gátló magatartásformákat, dolgokat. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 23.

Örömteli megújulás – A mai nap egy újabb állomás Új Világunk megteremtésében, amelyben valóban minden a Szeretetre épül. Nem, ez nem utópia, ez a jelen valóság. Itt és Most. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 23. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. április 22.

Ragyogó csillagunk, a Nap, a Kos csillagkép feje alá érkezett, miközben az évkörön a Bika stációjában jár. A Kos feje alatt vonulva, a világosság fényét oltja a szellemiségbe. A fej jelképezi a gondolkodást, a gondolataink pedig meghatározzák nem csak cselekvéseinket, hanem érzéseinket is. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. április 22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Heti horoszkóp április 21-től 27-ig

A rövid héten kevesebb munkával is nagy eredményeket érhetünk el, de azért oda kell figyelnünk a részletekre, különben könnyen rosszra fordulhatnak a dolgaink! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Heti horoszkóp április 21-től 27-ig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szépség a csillagjegyek tükrében

Más tetszik nekem, neked, neki. De korántsem biztos, hogy ami tetszik, az jól is áll, vagy éppen csodát tesz. Mitől eredményes mondjuk egy szépségkúra egyeseknek, másoknak pedig semmi hasznot nem hoz? Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Szépség a csillagjegyek tükrében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva