A hónap bejegyzései: március 2014

Ezt hozza ez a hét: 2014. március 31-április 6.

MERJ! – Mindegy, hogy miről van szó, hogy milyen területen, mivel kapcsolatban – csak merj lépni, tenni, dönteni, kezdeni, élni! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza ez a hét: 2014. március 31-április 6. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy zűr az űrből

Aktuális földi bajaink, gondjaink, feszültségeink szépen rajzolódnak ki az ég boltozatának csillagai között. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Egy zűr az űrből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2014. március 30-án Újhold lesz. Iyenkor…

Újhold idején az erők egyben állnak, ilyenkor kevesebb a konfliktus és a feszültség. Valójában ez a megújulás és az újrakezdés időszaka. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | 2014. március 30-án Újhold lesz. Iyenkor… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. március 29.

Cselekvő-teremtő tisztulás – Ezen a hétvégén biztosan nem fogunk unatkozni, ráadásul kitűnő az idő, hogy felszabadítsuk azt a rengeteg letapadt energiát, amelyet az elmúlt időszakban felhalmoztunk – ha most állunk neki a tértisztításnak, a kreatív, alkotó, művészi, nőies, érzelmi erők felszabadításának és minden régi csomó kioldásának, akkor igen eredményes és sikeres munkát végezhetünk! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. március 29. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozz a mai nap: 2014. március 28.

A tisztító, gyógyító erők folyamatos, egyre mélyebbre ható áramlásában vagyunk, bármerre tekintünk az égbolton, most minden arról szól, hogy itt az ideje letenni mindazt, amit már évek, évtizedek, sőt, évszázadok óta magunkkal cipeltünk, ami lefogta és leszorította szárnyainkat! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozz a mai nap: 2014. március 28. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. március 27.

Tisztító erők áramlása – A Hold ma a Vízöntő jegyében halad tovább, mögötte a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedése, az égbolt egyik igencsak termékeny, életet adó helyszíne látható. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. március 27. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. március 26.

A Hold ma a Vízöntőben jár, így ideje új, az eddigitől eltérő dolgokat, ízeket, érzéseket, gondolatokat kipróbálni. Nyitottak vagyunk az újra, a másra, a különlegesre. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. március 26. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Erre számíthatunk 2014. tavaszán!

A már fennálló, nagy égi háromszög, a Jupiter-Plútó-Uránusz aspektusa mellé újabb sorsfordító erők csatlakoznak. A Plútó és a Jupiter szembenállása azokban mutat még feszültséget, akik túlságosan ragaszkodnak az ember által alkotott szabályokhoz, törvényekhez. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Erre számíthatunk 2014. tavaszán! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezt hozza a mai nap: 2014. március 25.

Kapunyitás – A mai nap igen jelentős üzenetekkel, élményekkel, történésekkel érkezik. A Vénusz a Marssal és a Szaturnusszal már elkezdett felépíteni egy újabb háromszög-kapcsolatot (29-én tetőződik), amelyhez a Hold ma hozza el a Kulcsot, és együtt egy újabb négyszöget képeznek… nem is akármilyet! Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Ezt hozza a mai nap: 2014. március 25. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új is meg jó is

Emlékszünk a régi Abba számra: nosztalgikusan még mindig meghallgatom. Bizony, az akkor oly új, oly friss dallam ma csak egy üzenet a múltból. Annál is inkább, mert az égen az újabb megújulást sürgető konstelláció áll fenn. Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Asztrológia | Új is meg jó is bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva